Ravnsort (digte) 2015

Ravnsort

Min første bog udkom 13. nov 2015 på Forlaget Mellemgaard, og er en samlingen digte som bærer navnet: “Ravnsort – Skyggedigte fra Vollsmose”. Digtsamlingen er dedikeret til Vibeke Christensen som mistede livet på en vej i Vollsmose i nov 2009, en ulykke som ændrede mit liv 100 %. Selvom jeg ikke kendte Vibeke Christensen personligt, vil hun for altid være en del af den jeg er blevet til.

Presse RavnsortForlaget skriver om digtsamlingen:

“Teksterne er virkelig intense, og du er helt nede i det eksistentielle grundfjeld med dine refleksioner. Dit sprog er virkelig intenst, og du har et veludviklet billedsprog, der matcher de dybe indsigter. Det er kort sagt en meget vellykket digtsamling.

Redaktør: Jens Eichler Lorenzen. Mag.art. i litteraturvidenskab, SDU”

Det grafiske udtryk leveres af billedkunstneren Margit Elmelund, og det bliver også brugt på det nye Walkabout album “Break Free”. Margit Elmelunds kunst kan ses på hendes www side som er her.

Digtsamlingen blev præsenteret på en reception i Vollsmose Bibliotek & Kulturhus Den. 13. November. Vollsmoseavisens journalist & lærer John Bonde læste op og Walkabout samt Steve Cameron leverede musik til et lettere traktement.

Boganmeldelse: Avis

Billeder og video

Video og lyd fra bogreceptionen kan findes, programmet er lavet af TV kanalen “Odense Ser Rødt”:

 

 

Billeder fra Bogreceptionen på Vollsmose Bibliotek 13/11-2015.

Den vil indgå i den Danmarks turne som mit band Walkabout er booket til med opstart 29. nov. Turneen er i velgørenhedens navn da både billetsalg og salg af digtsamlingen donorer til velgørenhed. Digtsamlingen giver 25 % af al salg til “Kirkens Korshær” og deres varmestuer. Steve Cameron, som er hovednavn på touren, støtter “Bedre Psykiatri Fonden” og “Fonden PTSD” via andel af billetsalg.

Vi kan alle gøre en forskel, vi kan alle gøre noget, der er ingen undskyldninger, selv et smil til en forbipasserende er at gøre en forskel…