Troels Trier med i Vores Fyn 2019

Vores Fyn 2019’s første mand blev selveste Troels Trier. Troels Trier er en multikunstner kendt fra musik (“Røde Mor” og “Troels Trier & Rebecca Brüel”), happenings, maleriets verden og nu “Vores Fyn 2019.” Det slog mig en dag at det var noget siden, at jeg var stødt på ham i mediebilledet, og en ven, som selv er billedkunstner (Margit Elmelund), fortalte mig at han malede på livet løs et sted i nærheden af Kerteminde. Jeg blev nysgerrig og fik en aftale med manden selv i hans farverige værksted og Steen Heinsen.

Vi kom rundt om kragen i hans værksted, musikken, planerne for næste års musikoptrædener og meget andet interessant. Hvis man vil læse Troels Triers spændende bidrag til “Vores Fyn 2019”, ja så må man købe bogen når den kommer.

Arbejdet (fornøjelsen) med “Vores Fyn 2019” går nu videre, ikke mindst med hjælp fra tidligere DR vært og journalist Steen Heinsen. Vi har lavet aftaler med en del interessante mennesker som: Uffe Ellemann, Johnny Reimar, Morten Stig Christensen … og flere er på vej.

Hvis man er blevet interesseret i Troels Triers kunst så kan man besøge hans værksted her: Troels Trier

Galleri fra interviewet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × one =